Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Σεμινάριο βιολιού και βιόλας από την «Παλαιά»

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας, διοργανώνει σεμινάριο βιολιού και βιόλας, σε συνεργασία με τον καθηγητή Αντώνη Μανιά. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρες από 10.00 έως 14.00. στους χώρους της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας. Το σεμινάριο είναι προσφορά της ΦΕΚ και είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν σπουδαστές ωδειακού επιπέδου Κατωτέρας, Μέσης και Ανωτέρας Σχολής και σπουδαστές Πανεπιστημίου. Ο κάθε σπουδαστής θα συμμετέχει με μουσικό έργο της επιλογής του. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν αίτηση στο email της φιλαρμονικής info@fek.gr, υπόδειγμα της οποίας βρίσκεται στον διαδικτυακό τόπο της ΦΕΚ (www.fek.gr), συμπληρωμένη με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία.

Οι ενεργοί συμμετέχοντες θα είναι οκτώ  και θα επιλεγούν σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας των αιτήσεών τους κατά επίπεδο σπουδών . Όλοι οι υπόλοιποι που θα υποβάλλουν αίτηση, θα μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ως ακροατές. Αυτονοήτως θα τηρηθούν όλες οι προβλέψεις που ορίζει η νομοθεσία για την καταπολέμηση της πανδημίας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!