Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επιτυχία το πασχαλινό τουρνουά 8 ποδοσφαιρικών Ακαδημιών Κέρκυρας

Μία ιδέα της τελευταίας στιγμής εξελίχθηκε σε ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Συγκεκριμένα οκτώ κερκυραϊκά ποδοσφαιρικά σωματεία ήρθαν σε συνεννόηση και συνδιοργάνωσαν ένα ωραίο ποδοσφαιρικό “Πασχαλινό” τουρνουά Ακαδημιών, το οποίο πραγματοποιήθηκε, στο γήπεδο του Ολύμπου Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη.

Σε αυτό συμμετείχαν περισσότεροι απο 150 μικροί μπαλαδόροι των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών Ολύμπου, Ορφέα, ΡοΜα, Κοντοκαλίου, Αστέρα Λιαπάδων, Ολυμπιακού Κέρκυρας, ΠΑΟ Κορακιάνας και ΟΦΑΜ.

Να σημειωθεί ότι ο αρχικός προγραμματισμός ήταν η διάρκεια του τουρνουά να είναι τριήμερη, ωστόσο η βροχή της Μ. Δευτέρας το περιόρισε σε διήμερο. Μετά την ολοκλήρωσή του, οι διοργανωτές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους και συνεχάρησαν τους μικρούς αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς για την παρουσία τους.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!