Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σε εξέλιξη οι εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ

Με το βλέμμα στραμμένο στις τετραπλές κάλπες που στήνονται σήμερα είναι η ηγετική ομάδα και τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, τα οποία καλούνται – μαζί με τα μέλη του κόμματος – να προσέλθουν για άλλη μία φορά στις εσωκομματικές εκλογές, μετά από εκείνες του Δεκεμβρίου για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας.

Αυτή τη φορά, η «βάση», δηλαδή τα μέλη του κόμματος καλούνται να εκλέξουν τις νέες τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα αποτελέσουν την «ατμομηχανή» του ΚΙΝΑΛ ενόψει των εθνικών εκλογών.

Παράλληλα, θα εκλέξουν τους 4.602 αντιπροσώπους του 3ου Συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Μαΐου στο «Τάε Κβο Ντο», ενώ ξεχωριστή κάλπη θα στηθεί για το μελλοντικό όνομα της παράταξης, στην οποία επιστρέφει το «ΠΑΣΟΚ» και ο «πράσινος ήλιος».


Στην Κέρκυρα

Σε τοπικό επίπεδο, η διαδικασία διεξάγεται ομαλά από το πρωί της Κυριακής, όπου στις 7:00 άνοιξαν πι κάλπες και αναμένεται να κλείσουν στις 19·00 εκτός ενδεχόμενης παράτασης.

 

Διαβαστε ακόμα:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Όλα τα ονόματα των υποψηφίων για τη Νομαρχιακή!

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Όλα τα ονόματα των υποψηφίων για Συνέδριο και δημοτικές οργανώσεις

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!