Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου η Α. Αυλωνίτη

Στον πύργο ελέγχου του Διεθνούς Αερολιμένα Κέρκυρας βρέθηκε στο πλαίσιο των περιοδειών της η Υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Αγγελική Αυλωνίτη. Μάλιστα, εξέδωσε τα εξής:

Ξεναγήθηκε από υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) στο χώρο ηλεκτρονικών συστημάτων και ασυρμάτων επικοινωνίας για την παρακολούθηση της εναέριας κυκλοφορίας όλων των αεροσκαφών τόσο πάνω από την Κέρκυρα, όσο και στον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο. Συνοδευόμενη από τον υπάλληλο της Πολιτικής Αεροπορίας Κέρκυρας, πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στην ΥΠΑ, κ. Ρούσσο Δημήτρη, επισκέφθηκε και τον τελευταίο όροφο του Πύργου Ελέγχου όπου διαπίστωσε την αδιάλειπτη λειτουργία της υπηρεσίας που ούτε κατά τη διάρκεια του κορονοϊού δε σταμάτησε. Ενημερώθηκε για την υποστελέχωση και σε αυτή την υπηρεσία ενώ παρατήρησε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης με αγορά νέου εξοπλισμού. Η κ. Αυλωνίτη ευχαρίστησε τον κ. Ρούσσο για την ενημέρωση αλλά και την ευκαιρία που είχε να δει από κοντά τον πιο νευραλγικό τομέα του αεροδρομίου αλλά και του τουρισμού της Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!