Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Κέρκυρα: Συνάντηση ΣΕΓΑΣ- Π.Ι.Ν. για έργα στίβου στο ΕΑΚΚ

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας είχε χθες η τομεάρχης ομοσπονδιακή προπονήτρια των σπριντ του ΣΕΓΑΣ Ιωάννα Σιώμου, την οποία συνόδευαν ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Λέσσης  με τον τεχνικό σύμβουλο Νίκο Μόσχο καθώς και την προπονήτρια του ΑΟ Κέρκυρα 2015 Ελένη Κορωνάκη.

 Από την πλευρά ΣΕΓΑΣ τέθηκαν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο κερκυραϊκός στίβος και ζήτησαν απαντήσεις σχετικά με τις υποσχέσεις  για την βελτίωση των υποδομών στο ΕΑΚΚ, μετά την προγραμματική σύμβαση που είχαν υπογράψει η ΠΙΝ με το υπουργείο πολιτισμού αθλητισμού καθώς και με τον ΣΕΓΑΣ.

Στην ατζέντα της συζήτησαν κυριάρχησαν τα θέματα της κατασκευής του στεγάστρου πίσω από την μεγάλη κερκίδα του ανακατασκευή του ταρτάν, προμήθεια υλικού και εξωρραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου του σταδίου.

Σύμφωνα με όσα είπαν μετά τη συνάντηση η άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ, πήραν την υπόσχεση ότι άμεσα θα περάσει από Περιφερειακό Συμβούλιο η τροποποίηση της μελέτης, που αφορά την κατασκευή του στεγάστρου (υπενθυμίζουμε ότι αρχικά δεν είχε προβλεφτεί μαζί με το στέγαστρο να τοποθετηθεί και δάπεδο κατάλληλο για προπονήσεις αθλητών). Επίσης πήραν την διαβεβαίωση ότι  τα υπόλοιπα αιτήματα θα υποβληθούν στην ΓΓΑ, προκειμένου να δοθούν οι σχετικές πιστώσεις για να τα υλοποιήσει η ΠΙΝ.

Υπενθυμίζουμε ότι, η κερκυραϊκής καταγωγής, ομοσπονδιακή προπονήτρια του ΣΕΓΑΣ ήταν στην Κέρκυρα αφ΄ενός για την προετοιμασία της πρωταθλήτριας ύψους απο το Μαυροβούνιο Μαρίγια Βούκοβιτς, η οποία θα πάρει μέρος στον τελικό του Diamond League και αφ΄ετέρου να περάσει ολιγοήμερες διακοπές μετά την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!