Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο νταμπλ μεταγραφών στον Αστέρα Πετριτή

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές προσέθεσε στο ρόστερ του ο Αστέρας Πετριτή, ενόψει των φετινών του υποχρεώσεων στη Γ΄Εθνική, αλλά και στις διοργανώσεις κυπέλλου τόσο του Πανελλήνιου, που μετέχει ως περσινός κυπελλούχος Κέρκυρας, όσο και του  “Σταύρος Σαββανής” της ΕΠΣΚ.

Οι δύο νέες μεταγραφές αφορούν, μία που ανακοινώθηκε ήδη από την διοίκηση του Αστέρα και αφορά τον 24χρονο αμυντικό Κωνσταντίνο Ρόπα  και η άλλη, που έχει ¨κλειδώσει” αλλά δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα (αναμένεται πρώτα η έκδοση του δελτίου του ποδοσφαιριστή από την ΕΠΟ) αφορά τον 23χρονο τερματοφύλακα Χαράλαμπο (Μπάμπη) Σταυρίδη.

Ο Κωνσταντίνος Ρόπας έχει γεννηθεί το 1998 και αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ. Μέχρι τώρα έχει φορέσει τις φανέλες των Δόξας Βύρωνος, Κ20  Πανιωνίου, Χαραυγιακού, Ηλυσιακού, Θύελλας Καμαρίου (Σαντορίνη), ενώ πέρσι ήταν ποδοσφαιριστής του Αμβρυσσέα Διστόμου.

Ο Χαράλαμπος Σταυρίδης γεννήθηκε το 1999. Πρωτοφόρεσε τα γάντια του στην Ακαδημία του Μακεδονικού Κοζάνης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης, στην Κ19 του Άρη Θεσσαλονίκης, στον Μακεδονικό Φούφα, και στην ΑΕΠ Κοζάνης. Πέρσι ήταν ο βασικός γκολκήπερ (πήρε μέρος και στα 22 ματς πρωταθλήματος)  του Εθνικού Κεραμιδίου, που συμμετείχε στον 3ο όμιλο Γ΄Εθνικής.

 

Το ρόστερ του Αστέρα Πετριτή

 

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Γιάννης Γραικός, Γιώργος Γαρδικιώτης, Μάρκος Θηραίος και Κώστας Γούναρης, Λευτέρης Πισσιάνης, Λάμπρος Πολύζος, Σπύρος Σκολαρίκης.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Κώστας Λούβρος, Πάρης Γκασίδης, Alan Bokungu, Χρήστος Σούκερας, Νίκος Τουρσίδης, Σταύρος Ρουμελιώτης, Χρήστος Τσιάβος, Albi lessi, Στέφανος Κορακιανίτης, Ιγκόρ Μαρκόν, Κωνσταντίνος Ρόπας, Μπάμπης Σταυρίδης.

ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Νικόλας Κουρτέσης και Σπύρος Στούπας.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Προπονητής ο  Γιάννης Σφακιανάκης με  συνεργάτες του Φίλιππο Τάντη, Δημήτρη Αυγερινό & Μίλαν Μάρισιτς. Τεχνικός Διευθυντής:  Δημήτρης Βλαχόπουλος.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!