Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα – Συναυλία εκκλησιαστικού οργάνου διαδικτυακά από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με δυο Κερκυραίους

Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 20:30 μμ, στο site και στη σελίδα fb του “Μεγάρου Μουσικής Αθηνών”, θα μεταδοθεί με «live streaming» Συναυλία εκκλησιαστικού οργάνου με την συμμετοχή χάλκινων πνευστών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι η οργανίστα του Μεγάρου κ. Ουρανία Γκάσιου και δύο διακεκριμένοι δεξιοτέχνες, ο τρομπετίστας κ. Δημήτρης Γκόγκας και ο τρομπονίστας κ. Ανδρέας-Ρολάνδος Θεοδώρου.
Σημαντικό για τον τόπο μας ότι οι δύο τελευταίοι είναι Κερκυραίοι, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό για την Φιλαρμονική “Μάντζαρος”  το γεγονός ότι έκαναν τα πρώτα τους μουσικά βήματα στην “Μάντζαρος” και παραμένουν μουσικοί της, πράγμα το οποίο μας καθιστά ιδιαίτερα υπερήφανους. Γεγονότα όπως αυτά, αξίζει κανείς να τα παρακολουθεί, αποδεικνύουν πόσο υψηλό είναι το επίπεδο του μουσικού δυναμικού που προέρχεται από την Κέρκυρα και το πόσο οι Φιλαρμονικές έχουν την δική τους συμβολή στην διαμόρφωση του επαγγελματικού προσανατολισμού πολλών φτασμένων επαγγελματιών μουσικών, αλλά και στην διαμόρφωση της κεντρικής μουσικής σκηνής της Ελλάδος.
Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Τριβιζάς

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!