Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρώτο βραβείο για τον «Ανεμόμυλο» του Αλ. Μελίδη

Στο διαγωνισμό “Φωτογραφίζοντας τον Ανεμόμυλο” που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανεμόμυλου Θωμάς Φλαγγίνης, και ανάμεσα στις 270 εξαιρετικές φωτογραφίες που διαγωνίστηκαν η φωτογραφία του Αλεξάνδρου Μελίδης με πιθανό τίτλο… “Φωτογραφίζοντας τον Ανεμόμυλο”, αναδείχθηκε πρώτη.
Ο ιδιος δηλωσε «Πραγματικά νιώθω υπερήφανος που ξεχώρισε ανάμεσα στις 20 φιναλίστ που ήταν όλες η μία καλύτερη από την άλλη. Ευχαριστώ πολύ την επιτροπή και τον Σύλλογο για την μεγάλη τιμή !!!»

Συγχαρητήρια αρχικά σε όλη τη διοργάνωση, στους συμμετέχοντες που χάρισαν στην Κερκυρα τη δίκη τους μάτια με τον επιβλητικό ανεμόμυλο καθώς και στον Αλέξανδρο Μελίδης που διακρίθηκε γι αυτό το «κλικ» του!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!