Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τη λακκούβα στο Σκριπερό μετά από βλάβη της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ

Στην ίδια και χειρότερη κατάσταση παραμένει η λακκούβα στο Σκριπερό, που προέκυψε μετά από βλάβη της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ. 
Να θυμίσουμε ότι στο σημείο, είχαν επέμβει συνεργεία της Επιχείρησης για την αποκατάσταση της βλάβης του αγωγού την Μεγάλη Εβδομάδα και στη συνέχεια ανέλαβε ο εργολάβος να επουλώσει τη λακκούβα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγγελίες των  κατοίκων και όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες,  η κακοτεχνία δεν άργησε να φανεί, αφού μετά από δυο μέρες στο σημείο έγινε καθίζηση και τώρα πια έχει μεταμορφωθεί σε λίμνη, αφού προηγήθηκε και η πτώση ημιφορτηγού με οικοδομικά υλικά.

Μετα τη δημοσιοποίηση του θέματος από το @kerkyrasimera, ο επικεφαλής της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ Βασίλης Αργυρός, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του χωριού ζητώντας του συγνώμη και υποσχόμενος ότι το οδόστρωμα θα είχε αποκατασταθεί έως την περασμένη Τρίτη, κάτι που δε συνέβη. 
Η κάτοικος της περιοχής Αφροδίτη Παπαβασιλείου, καταγγέλλει στο Μέσο μας ότι η κατάσταση είναι ανυπόφορη, ενέχει αυξημένο κίνδυνο ατυχήματος ενώ η ίδια δεν μπορεί να εισέλθει και να εξέλθει στο σπίτι της, αφού ακριβώς μπροστά από την είσοδο είναι η συγκεκριμένη καταστροφή του οδοστρώματος.

Απαιτούν  την άμεση επέμβαση του εργολάβου για την αποκατάσταση του οδοστρώματος προκειμένου να μην γίνει σοβαρό ατύχημα και να αποκατασταθεί η ομαλή διέλευση των οχημάτων, τόσο των επιβατικών , όσο και των επαγγελματικών που κάνουν χρήση του δρόμου για τις οικοδομές της περιοχής.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!