Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σύσκεψη διοικητών Καρβέλη & Ρουμπάτη με τους υγειονομικούς για το μέγα εμβολιαστικό

Κέρκυρα: Λίγο μετά τις 21:οο το βράδυ της Κυριακής ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που προκάλεσαν ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γ. Καβέλης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας Λ. Ρουμπάτης με τους 40 υγειονομικούς που ήρθαν στο νησί από την Ηπειρωτική Ελλάδα, προκειμένου να στελεχώσουν το μέγα εμβολιαστικό κέντρο της Κέρκυρας, που ανοίγει επισήμως αύριο το πρωί τις πύλες του.

Στη σύσκεψη τέθηκαν τα ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας του Εμβολιαστικού Κέντρου στο ΕΑΚ, με διαδικαστικά κυρίως θέματα να εξαντλούν τη συζήτηση.

Να θυμίσουμε πως το νέο μεγάλο εμβολιαστικό Κέντρο θα λειτουργεί στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο της Κέρκυρας με το μονοδοσικό εμβόλιο, από τις ο8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ ενώ αύριο το πρωί, κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, θα το επισκεφθεί ο διοικητής κ. Καρβέλης με τον βουλευτή Κέρκυρας Στ. Γκίκα και φυσικά τον διοικητή του νοσοκομείου Λ. Ρουμπατη.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!