Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Κέρκυρα: Την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου ανοίγει η πισίνα στο ΕΑΚΚ

Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 πρόκειται να «ανοίξει» η πισίνα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΣ».

Ως γνωστό η πισίνα είχε κλείσει από τις 27 του περασμένου Σεπτεμβρίου 2021, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες εγκατάστασης του νέου λεβητοστασίου και των σωληνώσεων για την εύρυθμη λειτουργία της πισίνας. Αρχικά η πρόβλεψη ήταν ότι οι εργασίες θα είχαν ολοκληρωθεί σε 35 μέρες, ωστόσο υπήρξε «γραφειοκρατική» καθυστέρηση παράδοσης του έργου.
Μετά την εξέλιξη αυτή, η πισίνα ήταν έτοιμη να δοθεί προς χρήση των σωματείων το περασμένο Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021. Ωστόσο η «γκαντεμιά» δεν είχε τέλος και προέκυψε νέο πρόβλημα, αυτή τη φορά με τον κεντρικό διακόπτη ηλεκτροδότησης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα νέα καθυστέρηση.
Η βλάβη τελικά αποκαταστάθηκε, ωστόσο, όπως μας ενημέρωσαν από την διοίκηση του ΕΑΚΚ. «Για να θερμανθεί η πισίνα και να φτάσει η θερμοκρασία νερού στους επιθυμητούς 25 βαθμούς Κελσίου απαιτούνται πέντε ημέρες».
Η διαδικασία θέρμανσης ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα (20/12/21) και πρόκειται να ολοκληρωθεί σήμερα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει ποδαρικό από αύριο Παρασκευή, με προπόνηση η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ. Ωστόσο «επίσημα» η πισίνα θα ανοίξει την ερχόμενη Δευτέρα.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!