Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τον Απρίλιο ο μαθηματικός διαγωνισμός “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ”, αναμένεται ο “ΘΑΛΗΣ”

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία παράρτημα Κέρκυρας ανακοινώνει ότι ο 81ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» στα σχολεία που βρίσκονταν σε αναστολή λειτουργίας λόγω COVID-19 θα επαναληφθεί με άλλα θέματα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μόλις το επιτρέψει η εξέλιξη της πανδημίας.
Ο 81ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» που ήταν προγραμματισμένος για τις 23 Ιανουαρίου 2021 αναβάλλεται. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού «Ο ΘΑΛΗΣ» θα εκδοθούν μετά τη διόρθωση και του συμπληρωματικού διαγωνισμού.  

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το υπ’ αρ. πρωτ. Φ.14/1080/ΦΔ/4490/Δ1/15.1.21 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ, εγκρίθηκε η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικών ικανοτήτων «Πυθαγόρας» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για το σχολικό έτος 2020-2021. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου 03 Απριλίου 2021 εξ αποστάσεως ηλεκτρονικά. 
Τέλος, σας ανακοινώνουμε ότι τα γραφεία του  παραρτήματος Κέρκυρας θα παραμείνουν κλειστά μέχρι 31/1. 
Για το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (παράρτημα Κέρκυρας)
Μάριος Μαγιολαδίτης (πρόεδρος)
Σπύρος Σταθόπουλος (γραμματέας)
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!