Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Υπέροχη η θρησκευτική εκδήλωση της Χορωδίας Κέρκυρας στα Ανάκτορα (φωτο)

Μετά δύο χρόνια πανδημίας και πολλών δυσκολιών, σταδιακά η Κέρκυρα επανέρχεται. Πλήθος κόσμου έσπευσε να παρακολουθήσει τη θρησκευτική εκδήλωση της Χορωδίας Κέρκυρας στα Ανάκτορα, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Χορωδία Κέρκυρας και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας.
 

Συμμετείχαν:

  • Ανδρική Χορωδία Κέρκυρας
  • Γυναικεία Χορωδία Κέρκυρας
  • Παιδική Χορωδία Κέρκυρας
  • Χορωδία Αγοριών

Διεύθυνση: Χριστίνα Καλλιαρίδου

Η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Ο πρόεδρος της διοίκησης της Χορωδίας Τ. Μεταλληνός, δήλωσε “Ήταν μεγάλη η συγκίνηση όλων στη ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για την συναυλία μας την Κυριακή των Βαΐων 2022 στα Ανάκτορα που τόσοι πολλοί Κερκυραίοι και επισκέπτες του νησιού μας καταχειροκρότησαν όλα τα τμήματά μας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη , οι βουλευτές κκ Αυλωνίτης και Μπιάγκης , η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου ο Αντιδήμαρχος κ.Γ Παντελιός ο πρώην Περιφερειάρχης κ Σπύρου , εκπρόσωποι πολιτιστικών και πνευματικών φορέων του τόπου και εκατοντάδες φίλοι της χορωδίας μας.
Ευχαριστούμε όλους.
Τις θερμές μας ευχές για ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ”
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!