Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Κέρκυρα: Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της “Κ.Σ.” – Παραδόθηκε σε χρήση το πάρκινγκ της πλατείας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο πάρκινγκ της κάτω πλατείας, όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καλόγερος κι όπως άλλωστε είχε γράψει με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της, η εφημερίδα “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ” την περασμένη Πέμπτη.

Ο κ. Καλόγερος, το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων δήλωσε:  «Παραδόθηκε προς χρήση το πάρκινγκ στην κάτω πλατεία. Έχοντας ήδη γνωστοποιηθεί και η αδεια λειτουργίας του. Αφού ξεπεράσαμε το πρόβλημα με τα fake news, αφου απομακρυνθηκαν τα οχήματα με την χρήση δύο γερανών της τροχαίας, αφού σταμάτησαν να εισέρχονται από τα πεζοδρόμια αυτοκίνητα κ.α….! Εντός 4 ημερων ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες διαγραμμισεις και αμέσως δόθηκε στο κοινό. Εύχομαι αυτοί που θα το λειτουργήσουν να ακολουθήσουν πλεον πιστά τις οδηγίες και τους κανόνες που έχουν τεθεί».

Να σημειωθεί πως το πάρκινγκ θα λειτουργεί όπως πριν, δηλαδή όχι με αυτόματη ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων αλλά με την παρουσία δημοτικών υπαλλήλων που θα προμηθεύουν στους χρήστες τα σχετικά εισιτήρια εισόδου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!