Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στις 2 Απριλίου η επετειακή της Φιλαρμονικής Γαστουρίου

Η επετειακή συναυλία της Ορχήστρας της Φιλαρμονικής Γαστουρίου Κέρκυρας ΟΜΟΝΟΙΑ για τη συμπλήρωση 124 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 και ώρα 8.30 μ.μ.. Ερμηνεύουν γνωστά τραγούδια η Σοφία Βόσσου και ο Σπύρος Κλείσσας, ενώ συνοδεύει στο πιάνο ο μαέστρος Γιώργος Παγιάτης. Διευθύνει ο αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης.

Έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην ενίσχυση των φιλανθρωπικών σκοπών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Π.Τ. Κέρκυρας και παράλληλα θα συγκεντρώνονται διάφορα είδη στην είσοδο του Δ. Θ. Κέρκυρας.

Για το λόγο αυτό αλλά και επειδή προβλέπεται η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, θα διατεθούν προσκλήσεις από τα μέλη της Φιλαρμονικής και στα τηλέφωνα 6944144421-6977044286.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!