Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – 3η διάρρηξη στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσής σε λίγα 24ωρα

Κέρκυρα – Νέα διάρρηξη, η 3η στη σειρά μέσα σε λίγα 24ωρα, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στα γραφεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων .

Σύμφωνα τον Περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης Π. Αγγελόπουλο αυτή την ώρα (10:00) βρίσκεται η Ασφάλεια στο σημείο και γίνεται καταγραφή των αντικειμένων που έχουν κλαπεί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν κλαπεί λαπτοπ και ηλεκτρονικά μηχανήματα. 

Οι προηγούμενες δυο διαρρήξεις έγιναν τα τελευταία 24ωρα με αφαίρεση αντικειμένων και παραμένει άγνωστο πως “χτύπησαν” τρεις φορές στα ίδια γραφεία. Έως τώρα, καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας για τις διαρρήξεις.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!