Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: 45 λεπτά η καθυστέρηση του ασθενοφόρου- Κόλλησε στη κίνηση!

Για μια ακόμη φορά η τραγική αδιαφορία των ιθυνόντων προκάλεσε την καθυστέρηση του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που κλήθηκε να παραλάβει το συμπολίτη μας Στρατο Ταγκατίδη από το κέντρο της πόλης. Σύμφωνα  με πληροφορίες το ασθενοφόρο κόλλησε στην κίνηση στο Σολαρι ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας ώστε να ανοίξει δρόμο για να περάσει το ασθενοφόρο. Σύμφωνα δε, με την καταγγελία του επιχειρηματία Σπύρου Σιματη, η καθυστέρηση ήταν της τάξεως των 45 λεπτών, διάστημα στο οποίο ενδεχομένως ο συμπολίτης μας να είχε σωθεί! 
Ο κ. Σιμάτης στην καταγγελία του αναφέρει:

Σήμερα το πρωί έφυγε ένας συμπολίτης μας περίπου 55 χρονών.

Η αιτία είναι στο ότι το ασθενοφόρο έκανε 45 περίπου λεπτά να έρθει. Όχι γιατί άργησαν τα παιδιά των ασθενοφόρων αλλά γιατί στην πρωινή βάρδια υπήρχαν μόνο 3 ασθενοφόρα σε ολόκληρη την Κέρκυρα για 125. 000 μόνιμους κατοίκους συν τους τουρίστες.

Οι τοπικοί παράγοντες τι κάνουνε? Πρέπει να έχουμε και άλλα θύματα? Εγώ θα κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει, για να μην ξανά χαθεί άδικα ένας συμπολίτης μας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!