Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρκυρα: Aγώνας Παλαιμάχων με νικητή το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Το περασμένο Σάββατο (8/1/22) το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (ΕΑΚΚ) φιλοξένησε έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα καλού σκοπού. Συγκεκριμένα οι παλαίμαχοι του Αστέρα Κέρκυρας υποδέχτηκαν την ομάδα παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, με τα έσοδα της διοργάνωσης να προορίζονται για το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης ανήκε στον Αστέρα, ενώ ο “Δικέφαλος του Βορρά” ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση & ήρθε στην Κέρκυρα με πολλούς παλιούς άσους, όπως οι Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Στέφανος Μπορμπόκης, Γιώργος Τουρσουνίδης, Νίκος Λιάκος, Δημήτρης Ζαββαδίας και άλλοι. Ο αγώνας έγινε υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Κέρκυρας στην οποία ο Αστέρας Κέρκυρας απένειμε τιμητική πλακέτα. Επίσης τιμητική πλακέτα δόθηκε στον ΠΑΟΚ, ενώ απο την πλευρά της, η ΕΠΣ Κέρκυρας βράβευσε τον τερματοφύλακα της ομάδας παλαιμάχων του Αστέρα & βετεράνο άσο των κερκυραϊκών γηπέδων Πέτρο Αγιούς για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα.

Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα παλαιμάχων, έδειξαν το ελπιδοφόρο ταλέντο τους στο γήπεδο οι μικροί μπαλοδόροι των τμημάτων Κ10 & Κ12 των ποδοσφαιρικών  Ακαδημιών Ρο.Μα & Ολυμπιάδας Καρουσάδων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν απο κοντά & να φωτογραφηθούν με τους βετεράνους  του ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του αγώνα παλαιμάχων δεν έχει καμία σημασία, εν τούτοις για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Αστέρας επικράτησε 7-6 του ΠΑΟΚ. 

Mε την ομάδα του Αστέρα αγωνίστηκαν οι: Αγιούς-Αυλωνίτης-Βενέτης-Βάγιας-Βαγγαλάτης-Καίσαρης-Λευτεριώτης-Καποδίστριας-Ελούλ-Ρίζος-Γαστεράτος-Μποζίκης-Δημητρόπουλος-Βλαχόπουλος-Σκούρτης-Λέϊσσος-Τσέκας-Τρύφωνας-Στυλιανίδης. Τη διαιτητική τριάδα, που συμμετείχε αφιλοκερδώς αποτελούσαν οι Δράμπαλος (διαιτητής)- Βοηθοί: Γραμμένος-Μπαλός. 

Το βράδυ του Σαββάτου, ο οικοδεσπότης Αστέρας παρέθεσε δείπνο στους φιλοξενούμενους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι αποχώρησαν για την συμπρωτεύουσα το μεσημέρι της Κυριακής.

 

Η ανακοίνωση του Αστέρα

«Γκολ και θέαμα με νικητή το χαμόγελο του παιδιού από ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ . Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα με την συμμετοχή των ακαδημιών Ρο.Μα. και ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ το Σάββατο στο εθνικό Στάδιο της Κέρκυρας , πραγματοποιήθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας παλαίμαχων μεταξύ των ομάδων του ιστορικού ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και του Αστέρα Κέρκυρας με νικητή το “Χαμόγελο του παιδιού ” Τα έσοδα αυτής της προσπάθειας θα δοθούν για τις ανάγκες του ιδρύματος στη Κέρκυρα με τους συμμετέχοντες να στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των ανθρώπων του Χαμόγελου του Παιδιού. Το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣ Κέρκυρας και το πρόεδρό της για την αμέριστη υποστήριξή τους στην οργάνωση του αγώνα, τη διοίκηση του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας και το πρόεδρο της για τη άδεια χρήσης του γηπέδου, τους χορηγούς και όσους με τις ενέργειές τους στήριξαν την εκδήλωση αυτή και τον βουλευτή Κέρκυρας του ΚΙΝ.ΑΛ. Δημήτρη Μπιάγκη για τη παρουσία του στο αγώνα» .

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!