Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποντάρουμε σε Γερμανία και… Κέιν

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Nations League, από το αποψινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το Ιταλία – Γερμανία, ενώ η Αγγλία δοκιμάζεται στη Βουδαπέστη από την Ουγγαρία.

Διάβασε την αξιολόγηση της στοιχηματικής betsson!

620. Ουγγαρία – Αγγλία (19:00)

Για τον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας ο αγώνας, θεωρητικά… κεκλεισμένων λόγω τιμωρίας των Ούγγρων, όμως επιτρέπεται η είσοδος ανήλικων κάτω των 14 ετών, με συνοδούς σε αναλογία 1 προς 10. Η Αγγλία ήταν εξαιρετική στα προκριματικά Μουντιάλ (8-2-0 στον όμιλο), θα έχει ορισμένες απουσίες, με κυριότερες αυτές των Σο, Φόντεν, διαθέτει όμως «βάθος» στον πάγκο. Στις επάλξεις ο Χάρι Κέιν, αν σκοράρει φτάνει τα 50 γκολ με το Εθνόσημο.

Ποντάρισμα στο 1.93 να βρει δίχτυα ο φορ της Τότεναμ.

 

626. Ιταλία – Γερμανία (21:45)

Μετά την κατάκτηση του Euro η «σκουάντρα ατζούρα» απέτυχε να προκριθεί στο Μουντιάλ και πριν από μερικές μέρες έχασε από την Αργεντινή, με 3-0, το τρόπαιο του υπερπρωταθλητή. Ανανέωση από τον κόουτς Μαντσίνι, που άφησε εκτός Βεράτι, Ζορζίνιο, Ινσίνιε, μεταξύ άλλων, ενώ αποσύρθηκε ο Κιελίνι. Θα γίνει… μάχη στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας, με τη Γερμανία να έρχεται… αήττητη με τον Φλικ στον πάγκο (8-1-0). Πλην των Ρόις, Τερ Στέγκεν, δεν αντιμετωπίζει άλλα αξιοσημείωτα προβλήματα.

Ποντάρουμε στο διπλό του 2.40.

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!