Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Όλυμπος “φρέναρε” τον Αστέρα Πετριτή. Τα αποτελέσματα σε Α1-Α-Β ΕΠΣΚ

Με τη διεξαγωγή έξι αγώνων άνοιξε σήμερα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων Α1-Α & Β ΕΠΣΚ. Στο σημαντικότερο σημερινό αγώνα, ο Όλυμπος επικράτησε στην έδρα του 2-1 επί του Αστέρα Πετριτή και εάν αύριο ο πρωτοπόρος ΟΦΑΜ, που αγωνίζεται στην έδρα με την Αναγέννηση Περιβολίου πάρει τη νίκη, τότε βάλει τις βάσεις για τον τίτλο, αφού θα ξεφύγει πέντε βαθμούς από την ομάδα του Πετριτή.

Η σημερινή ήταν η πρώτη ήττα σε όλες τις  διοργανώσεις (πρωτάθλημα- κύπελλο- Super Cup) της αγωνιστικής περιόδου, που διανύουμε, για τον Αστέρα. Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Α1 ΕΠΣΚ

Ολυμπιάδα Καρουσάδων-Οδυσσέας Αυλιωτών 0-2

Όλυμπος-Αστέρας Πετριτή 2-1

Α ΕΠΣΚ

ΑΟ Κοντόκαλι-Δίας Κασσιόπης 1-1

ΑΕ Φαιάκων-Ομόνοια 2-0

 Αστέρας Μωραϊτίκων-ΠΑΟ Κορακιάνας 3-1

Β ΕΠΣΚ

Εθνικός Περουλάδων-ΓΕΘ 3-0

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!