Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ: Επίλεκτοι Κερκυραίοι σε αναπτυξιακό Camp

Με αφορμή το τριήμερο αργιών   (5-6 και 7 Μάρτη)  η Επιτροπή ανάπτυξης της ΟΧΕ , διοργανώνει αναπτυξιακό πρωτάθλημα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 15-16 ετών, δηλαδή στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων.

 Οι ομάδες συγκροτούνται ανά αναπτυξιακή περιφέρεια και θα συναντηθούν οι μεν Κορασίδες στην Λαμία οι δε Παίδες στην  Πορταριά.

Ο Υπεύθυνος ομοσπονδιακός σύμβουλος ανάπτυξης για την ΒΔ Ελλάδα  Πέρρος Νίκος επέλεξε 17 αγόρια και 11 Κορίτσια από τα σωματεία της περιοχής.

Από την Κέρκυρα συμμετέχουν στην κατηγορία των παίδων πέντε αθλητές του Φαίακα (Προβατάς Χριστόδουλος, Δελλής  Νίκος, Καστρινός Αντώνης, Γάγακας Φώτης και Κυπριώτης Χάρης) και τρεις  από τον Κερκυραϊκό (Κούρκουλος Κώστας και οι αδελφοί Γιώργος & Παύλος Γκιόκας ).

Και από Κορασίδες πέντε από Φαίακα (Βλάχου Μαρία, Τρούσα Αλεξάνδρα, Βαρζακάκου Νικολαϊς, Τσαλαβούτα Ειρήνη και Καρβούνη Χριστίνα) και δυο από τον  Κερκυραϊκό (Κούφαλη Άννα και Ξενίδου Αγγέλικα).

 Συμμετέχουν οι ομάδες κλιμακίων από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Πελοποννήσου και Κρήτης.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!