Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: «save erimitis» σε κάθε σημείο της πολης!

Την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021, πολίτες που συνεχίζουν να εναντιώνονται στην περιβαλλοντική καταστροφή του Ερημίτη βγήκαν στους δρόμους της Κέρκυρας. Πανό εμφανίστηκαν σε διάφορα χαρακτηριστικά σημεία της πόλης.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, και ασκώντας ένα θεμελιώδες δικαίωμα, πραγματοποιήθηκε μια ειρηνική διαμαρτυρία. Μια διαμαρτυρία ενάντια στην αποψίλωση της περιοχής του Ερημίτη, ενάντια στην παράνομη καταπάτηση της παράκτιας ζώνης της Βρωμόλιμνης, ενάντια στην απαγόρευση χρήσης των δημοτικών μονοπατιών από περιπατητές, ενάντια στην προσπάθεια εκφοβισμού που εκδηλώνεται με κάθε δυνατό μέσο τις τελευταίες ημέρες στον Ερημίτη.

“Είμαστε εδώ και θα σταματήσουμε αυτό το έγκλημα” εκφράζουν κάτοικοι της Κέρκυρας που οραματίζονται ένα νησί βιώσιμο για όλους και κυρίως για τις επόμενες γενιές.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!