Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καθαρίζει» η Λουντογκόρετς, αδικείται η Ζρίνσκι

Ξεκινάει απόψε ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ, με επτά αναμετρήσεις. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στη Βουλγαρία, όπου η Λουντογκόρετς υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς, αλλά και στην Αλβανία, όπου τα Τίρανα αντιμετωπίζουν τη Ζρίνσκι Μόστερ (Βοσνία-Ερζεγοβίνη).

 

Όσα πρέπει να ξέρετε για το ζωντανό bwin casino

 

  1. Λουντογκόρετς – Σάμροκ Ρόβερς (20:45)

 

Συνεχίζουμε από την ίδια διοργάνωση. Η Λουντογκόρετς πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας. Το πιο σπουδαίο είναι πως δεν έχει παραβιαστεί ακόμα η εστία της. Η Σάμροκ «καθάρισε» την πρόκριση στον προηγούμενο γύρο από το πρώτο ματς κερδίζοντας τη Χιμπέρνιανς με 3-0 κι έκανε… αγγαρεία στη ρεβάνς της Μάλτας. Πήγε ξεκούραστη στη Βουλγαρία, καθώς πήρε ρεπό στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας. Η Λουντογκόρετς είναι σαφώς το φαβορί του ζευγαριού, όμως ο άσος από μόνος του δεν λέει.. πολλά και μας ωθεί στο να τον συνδυάσουμε με N/G για να τον «πάρουμε» σε απόδοση 2.07.

 

Τίρανα – Ζρίνσκι (21:00)

 

Αλλάζουμε διοργάνωση και πάμε στο Κόνφερενς Λιγκ. Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα μεν Τίρανα την… πάτησαν από την Ντουντελάνζ, γνωρίζοντας μάλιστα 2/2 ήττες. Η δε Ζρίνσκι το… πάλεψε κόντρα στην ισχυρότερη Σερίφ, όμως ηττήθηκε 1-0 με αυτογκόλ και μεταπήδησε στο Κόνφερενς Λιγκ. Τα Τίρανα τα βρήκαν σκούρα από την Ντoυντελάνζ και η Ζρίνσκι είναι ανώτερη ομάδα. Δεν έχει λογική ο φαβοριτισμός του άσου, προτιμότερη επιλογή η διπλή ευκαιρία προς τα δεξιά ή το 2 (+0.5 Α.Η.) σε απόδοση 1.95.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!