Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Κερκυραϊκή λάμψη στο τριπλούν Γυναικών στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου. Τα αποτελέσμτα & των άλλων Κερκυραίων

Κερκυραϊκή λάμψη είχε ο τελικός στο τριπλούν Γυναικών του 37ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστού στίβου, η αυλαία του οποίου άνοιξε το Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και θα κλείσει σήμερα. Συγκεκριμένα η Σπυριδούλα Καρύδη (πρώην Κερκυραϊκός ΓΣ & νυν ΑΟ Κάλλιστος) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με άλμα 13.42μ, η Κωνσταντίνα Ρωμαίου (πρώην Κερκυραϊκός ΓΣ & νυν Παναθηναϊκός) ήταν τρίτη με 12.78μ, ενώ την τέταρτη θέση κατέλαβε η 16χρονη αθλήτρια του Κερκυραϊκού ΓΣ Μελίνα Ζάραγκα με 12.67, τρία μόλις εκατοστά πίσω από το όριο πρόκρισης (12.70) στο Ευρωπαϊκό Κ20. Τη δεύτερη θέση με 12,84, κατέλαβε η Σωτηρία Ράπτη (ΑΓΣ Ιωαννίνων). Την πρώτη ημέρα των αγώνων συμμετείχαν επίσης ακόμα έξι  Κερκυραίοι αθλητές, με τις εξής επιδόσεις:  O Παναγιώτης Τριβυζάς (Παναθηναϊκός) κατετάγη 4ος στον τελικό των 60 μέτρων με χρόνο 6’’80. O Στέλιος Σκορδίλης (πρώην Κερκυραϊκός ΓΣ & νυν Παναθηναϊκός) πήρε την 7η θέση στο επί κοντώ ανδρών με άλμα 4.70μ, που είναι ατομικό ρεκόρ κλειστού στίβου.

O Δημήτρης Μονόπωλης (πρώην Κερκυραϊκός ΓΣ  & νυν ΓΣ Κηφισιάς) ήταν 10ος στο τριπλούν ανδρών με 14.42μ.

O 16χρονος  Αρσένης Κουλούρης (ΑΕ Λευκίμμης) με άλμα 13.73με δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τριπλούν ανδρών. ;Aτυχοι ήταν οι Σπύρος Δουκατέλης (πρώην Κερκυραϊκός ΓΣ & νυν Ελ. Βενιζέλος) στα 400μ, που ακυρώθηκε στον προκριματικό και ο 16χρονος Πέτρος Πρίφτης (ΓΣ Κέρκυρας 2018), που δεν είχε επιτυχημένη προσπάθεια στον προκριματικό του επί κοντώ ανδρών.

Οι αγώνες ολοκληρώνται σήμερα με τις συμμετοχές των Κερκυραίων Παναγιώτη Τριβυζά (Παναθηναϊκός) στον τελικό των 200μ ανδρών, Ηρούς Βραδή (πρώην Κερκυραϊκός ΓΣ & νυν Ερμής Κων/λεως Θεσ/κης) στο επί κοντώ γυναικών & Κωνσταντίνας Ρωμαίου (πρώην Κερκυραϊκός ΓΣ & νυν Παναθηναϊκός) στο μήκος γυναικών.  Τέλος στο ύψος γυναικών θα αγωνιστεί και η εξ Ιωαννίνων αθλήτρια Παναγιώτα Δόση, που ξεκίνησε την καριέρα της στον ΑΟ Κέρκυρας 2015 και τώρα συνεχίζει ως αθλήτρια του “ΓΣ Βενιζέλος” Χανίων

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!