Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Καλή παρουσία των Κερκυραίων στο Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου

Στο προπονητικό κέντρο “Σκαμνιές” στην Πηγή Τρικάλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/11/23) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, που αποτελεί την διοργάνωση, η οποία ουσιαστικά σηματοδότησε την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στον στίβο.

Στους αγώνες συμμετείχαν 566 δρομείς από σωματεία όλης της χώρας. Μεταξύ αυτών και τέσσερις ταλαντούχοι κερκυραίοι, οι οποίοι είχαν εξαιρετική παρουσία στα αγωνίσματά τους.

Συγκεκριμένα η ΠΗΓΗ ΛΟΥΚΙΑ του ΓΣ Κέρκυρας 2018 κατετάγη 9η (10΄38’’) στα 3000μ κοριτσιών Κ18, ανάμεσα σε 64 συμμετέχουσες αθλήτριες. Στα 3000μ Κ16 αγοριών, συμμετείχαν 119 αθλητές και οι  ΜΟΥΧΛΙΑΝΙΤΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του ΑΟ Κέρκυρας 2015 τερμάτισε 11ος (9’31’’), ΤΣΙΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΓΣ Κέρκυρας 2018 στην 21η θέση (9’ 46’’) και στην 27η (9΄53’’) ο ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΓΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2018. Τους αθλητές του ΓΣ Κέρκυρας 2018 συνόδευσαν οι προπονητές ΜΟΣΧΟΣ ΝΙΚΟΣ & ΠΟΥΛΗΜΑΣ ΝΙΚΟΣ και του ΑΟ Κέρκυρα 2015, ο ΤΑΝΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!