Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Καλόγερος: «Θεραπεία για τις σχάρες στην Κ.Πλατεία- Έρχεται μελέτη για λύση»

Τα τελευταία χρόνια στο πάρκινγκ της κάτω Πλατείας υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με τις σπασμένες σχάρες που βρίσκονται περιμετρικά. Φαίνεται όμως ότι σήμερα το πρωί δίνεται μια προσωρινή λύση καθώς υπάρχει επικινδυνότητα ,  αλλά όπως αναφέρει και η δημοσίευση στο Facebook . του αντιδημάρχου Τ.Υ , Νίκου Καλόγερου ,με μελέτη στο σημείο θα δοθεί οριστική λύση.

Η ανάρτηση:

Ξεκίνησε… η “θεραπεία” του χρόνιου προβλήματος των σχαρών στην κάτω πλατεία. Υπό την επίβλεψη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών σε συνεργασία με την υπηρεσία Καθημερινότητας. Το έργο εκτελείτε με αυτεπιστασια των συνεργείων του Δήμου μας! #Στο_συγκεκριμένο_σημείο_θα_εκπονηθεί_μελέτη_οριστικής_λύσης_του_προβλήματος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!