Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Καρναβάλι στην πλατεία Σαούλη στο… Καρλακοχώρι

Πολλή μουσική, χορός, κέφι και παιχνίδι στην κεντρική πλατεία του Σκριπερού. Μασκαράδες κάθε ηλικίας συμμετείχαν στην καρναβαλική εκδήλωση της Κοινότητας του χωριού και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Δεν έλειψε το Κυνήγι του Θησαυρού με την κόκκινη ομάδα να κερδίζει. Το έπαθλο, περιήγηση στον ιππικό όμιλο, θα μοιραστούν όλοι οι συμμετέχοντες, γεγονός που χαροποίησε όλα τα παιδιά. 
Ραντεβου την επόμενη Κυριακή στην καρναβαλική εκδήλωση στην αίθουσα του Φιλαρμονικού Συλλόγου Σκριπερού.

Ο κοινοτάρχης Π. Αγάθος και ο Αντιδημαρχος Τουρισμού Π. Βαρούχας, ο οποίος κατάγεται από το Σκριπερο, ευχαρίστησαν την ποτοποιία Μαυρομματης για την προσφορά γλυκών και λικέρ καθώς και τον dj Αλέκο Μουζακίτη, όπως και τον Γ. Μαυρομμάτη για τα ηχοσυστήματα 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!