Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Κατασκευή νέου χώρου για χρήση πάρκινγκ ΑΜΕΑ στη Μονάδα νεφρού

Εφαρμόζοντας πρόσφατη απόφαση του ΔΣ του νοσοκομείου, η διοίκηση οριοθέτησε νέους χώρους στάθμευσης για τη χρήση τους από άτομα ΑΜΕΑ και μη, που είναι χρήστες της Μονάδας Τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα κατασκευάζονται/οριοθετούνται  τέσσερις θέσεις πάρκινγκ για ΑΜΕΑ και οχτώ θέσεις πάρκινγκ αποκλειστικά για τη χρήση από ασθενείς της μονάδας που δεν χρήζουν του αυξημένου χώρου που διαθέτουν οι θέσεις ΑΜΕΑ.
Ήδη έχει ξεκινήσει και η διαδικασία εγκρίσεων από πλευράς ΟΔΔΥ, για την απομάκρυνση των παλαιών ασθενοφόρων που καταλαμβάνουν θέσεις στην άκρη του ίδιου πάρκινγκ, ώστε να αποδοθεί όλος ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης στους χρήστες της Μονάδας Νεφρού.

Ο συγκεκριμένος χώρος είναι ο δεύτερος στο νοσοκομείο, που οριοθετείται για τις ανάγκες των ατόμων με ειδικές ανάγκες, μετά από άλλες 5 θέσεις που ήδη οριοθετήθηκαν/βαφτηκαν με έντονο χρώμα μπροστά από το χώρο της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας που ανακαινίσθηκε προ 3μήνου.

Τις επόμενες ημέρες, η διοίκηση του Νοσοκομείου Κέρκυρας συνεχίζει κατασκευή νέων θέσεων για ΑΜΕΑ στην ψυχιατρική κλινική και την Κεντρική είσοδο του νοσοκομείου.

Παρακαλούνται όλοι όσοι χρησιμοποιούν τους χώρους αυτούς να χρησιμοποιούν το ειδικό σήμα ΑΜΕΑ, για την αποφυγή επιβολής προστίμων και αφαίρεσης πινακίδων, καθώς μετά από αιτήματα της διοίκησης του νοσοκομείου και συλλόγων ασθενών, η τροχαία Κέρκυρας ανταποκρίνεται και ελέγχει τακτικά την παράνομη στάθμευση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!