Quantcast
SLIDERΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κατασχέθηκαν κάνναβη, κοκαΐνη και τρία δενδρύλλια στη Νότια Κέρκυρα, σε Κάβο και Λαγάνα Ζακύνθου

Συνελήφθησαν -6- άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, από πρώτες πρωινές ώρες χθες (08.09.2023) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09.09.2023), από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, -6- άτομα, σε -4- διαφορετικές περιπτώσεις, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, συνελήφθη, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ημεδαπός, μετά από έρευνα στην οικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -259- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -3- δενδρύλλια, ύψους έως -3- μέτρων.

Διαβάστε ακόμη: Στις εισαγγελικές Αρχές οι συλληφθέντες σε Κέρκυρα & Ζάκυνθο (και) για ηχορύπανση

Σε μία ακόμα περίπτωση, στην περιοχή του Κάβου, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), -2- αλλοδαποί για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, στο Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, -3- αλλοδαποί, σε -2- διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 

 

φωτό αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!