Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση στο δημ. συμβούλιο Νοτ. Κέρκυρας για τα προβλήματα απο την κακοκαιρία

Σε κατεπείγουσα Συνεδρίαση προχωρά το δημοτικό συμβούλιο δήμου Νότιας Κέρκυρας στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης ταυ Γυμνασίου-Λυκείου Λευκίμμης, αύριο 15 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17.30 , για τη συζήτηση και λήψη Αποφάσεως επί του κατωτέρω θέματος :
1. Ενημέρωση για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τις τελευταίες πλημύρες στα Δήμο Νότιας Κέρκυρας.
Σύμφωνα με την πρόσκληση του προέδρου Γ. Καββαδία, «η Συνεδρίαση κρίνεται ως κατεπείγουσα και το θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθ’ότι πολλές περιοχές του Δήμου έχουν πληγεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και θα πρέπει να αναζητηθούν τρόποι για την ανακούφιση των πληγέντων και την άμεση αντιμετώπιση της διαμορφωθείσας κατάστασης» .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!