Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για Εθνική πόλο – «Εκτός από αγωνιστικές επιδόσεις επέδειξε ήθος και ευαισθησία»

Τα συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στο ήθος και την ευαισθησία που επέδειξαν οι διεθνείς παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στάθηκε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην συγχαρητήρια ανάρτηση που έκανε στα social media μετά την κατάκτηση του ασημένιου Ολυμπιακού μεταλλίου από την «γαλανόλευκη».

Η ανάρτηση της ΠτΔ

«Η Εθνική ομάδα πόλο εκτός από τις λαμπρές της αγωνιστικές επιδόσεις επέδειξε, με τις δηλώσεις των παικτών της, ήθος και ευαισθησία. Η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου μας έδωσε, στις δύσκολες ώρες που περνάμε, μεγάλη χαρά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή!»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!