Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κερκυραϊκής καταγωγής γυναικείο αστέρι στον ΠΑΟΚ

Η κερκυραϊκής καταγωγής Eva Vlassopoulos είναι απο τον περασμένο Ιούλιο το νέο μεταγραφικό αστέρι της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ήταν και η μοναδική σκόρερ του “Δικέφαλου” στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα η EVA σκόραρε και τα δύο τέρματα του ΠΑΟΚ στο 2-0 επί της Ουαλλικής Σουόνσι στον προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού champions league Γυναικών, όπου μετείχε ως πρωταθλήτρια Ελλάδας η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Να  σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 0-4 στον δεύτερο αγώνα από την Ρέιντζερς Σκωτίας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League

Καταγωγή από Λευκίμμη

Η EVA VLASSOPOULOS γεννήθηκε το 1999 στο Πόρτλαντ του Όρεγκον στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Είναι κόρη της Catherine Pezeril & του Λευκιμμιώτη Δημήτρη Βλασσόπουλου, ο οποίος πάντως για μεγάλο διάστημα έζησε στην Αθήνα και απο εκεί μετανάστευσε σε Καναδά και ΗΠΑ, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Η Eva Vlassopoulos είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Ρέντλαντ (Βιολογία & Ισπανικά), του οποίου ήταν μέλος της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας από το 2017. Είναι επιθετικός (εξτρέμ και σέντερ φορ) έχει ύψος 172cm & είναι αριστεροπόδαρη. Στα πέντε χρόνια συμμετοχής της στην ομάδα του Αμερικανικού Πανεπιστημίου είχε 62 εμφανίσεις, πέτυχε 20 τέρματα και μοίρασε 8 ασίστ.

Επίσης είχε επιλεγεί στην γυναικεία μικτή ομάδα των πανεπιστημίων της Νότιας Καλιφόρνιας. Τον περασμένο Ιούλιο υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, η οποία ήρθε στην Ευρώπη, έχοντας στόχο την διάκριση. Η ελληνοαμερικανίδα αθλήτρια κατά την άφιξή της στη Θεσ/κη δήλωσε: «Είμαι τρομερά ενθουσιασμένη που έρχομαι σε μία άκρως πετυχημένη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους σ’ εμένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σκληρή δουλειά, καθώς και οι αγώνες». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παππούς της Κώστας ήταν από τους αγαπητούς Λευκιμμιώτες, ενώ στη Λευκίμμη ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ο θείος της Σπύρος.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!