Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αθλητικά υποδήματα στους νοσηλευτές του Νοσοκομείου δώρισε ο Σπ. Κλαδάς (pics)

Σπύρος Κλαδάς: “Το έργο του νοσηλευτικού προσωπικού και του συνόλου των υγειονομικών υπαλλήλων, του νοσοκομείου μας και των δομών δημόσιας υγείας του νομού μας, είναι αξιέπαινο”.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα νοσηλευτικού προσωπικού και μετά από αίτημα που διατύπωσε η Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, η ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ο Πρόεδρός της Σπύρος Κλαδάς, προχώρησαν στη δωρεά αθλητικών υποδημάτων για το σύνολο των υπαλλήλων της νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή ήταν ο αντιπρόσωπος εταιρειών αθλητικών ειδών και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ηλίας Αρμόδωρος. Στην εκδήλωση της παράδοσης του υλικού, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, παρέστησαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Λ. Ρουμπάτης καθώς και στελέχη της νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Ο Διοικητής, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συγκεκριμένη δωρεά και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από το σύνολο του προσωπικού, προκειμένου να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους χρήστες των υπηρεσιών του νοσοκομείου.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Αρμόδωρος,, ανέφερε πως οι νοσηλευτές επιτελούν ένα κομβικό και πολύ σημαντικό ρόλο, στο δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας και στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης της εταιρείας του, ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στο αίτημα της ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και του Προέδρου της Σπύρου Κλαδά.

Τέλος ο Σπύρος Κλαδάς αφού ευχαρίστησε τον κ. Αρμόδωρο ανέφερε μεταξύ  άλλων:

 

΄΄ Η σημερινή πρωτοβουλία της ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση στο έργο του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας, αλλά και του συνόλου των υπαλλήλων, που κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, να έχουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών δημόσιας υγείας. Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε αρωγοί στη διοίκηση του νοσοκομείου και στον Διοικητή κ. Ρουμπάτη, οπουδήποτε θεωρήσει τη συνδρομή μας χρήσιμη. Είμαι βέβαιος ότι με κοινή προσπάθεια όλων των δυνάμεων του τόπου, και σε συνεργασία με τη διοίκηση, είναι εφικτή η αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν σήμερα το ίδρυμα και η περαιτέρω βελτίωση τόσο των συνθηκών εργασίας του προσωπικού όσο και των υπηρεσιών που παρέχονται σε αυτό΄΄.

Ο  Διοικητής του Γ.Ν.Κέρκυρας, κ. Λεωνίδας Ρουμπάτης,  εξέφρασε στον κ. Κλαδά και στον κ. Αρμόδωρο, τις θερμές του ευχαριστίες,  για την συγκεκριμένη δωρεά, τονίζοντας ότι η κίνηση αυτή φανερώνει την αναγνώριση του σημαντικού  έργου που επιτελείται από το σύνολο του προσωπικού και την Διοίκηση, προκειμένου να παρέχονται, στους πολίτες, υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου. Παράλληλα, εξέφρασε την ευχή να υπάρξουν και άλλοι μιμητές αυτής της ενέργειας, στο μέλλον.

Στην παράδοση της δωρεάς παρέστησαν, επίσης, ο Διευθυντής και οι Τομεάρχες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Κέρκυρας, που με την σειρά τους ευχαρίστησαν τους δωρητές, για την πρωτοβουλία τους. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!