Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος ο Γ. Καλούδης – Αίνιγμα η συνεργασία με Σαρλή

Την υποψηφιότητα του για το θώκο του δημάρχου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, ανακοίνωσε ο Γιώργος Καλούδης. Ο κ. Καλούδης έκανε αναφορά στα προβλήματα του δήμου, στην κακή, όπως είπε, αντιμετώπιση που είχαν από την νυν δημοτική αρχή ενώ στην ερώτηση για τη συνεργασία του με τον Δήμαρχο Χρ. Σαρλή, απάντησε λακωνικά ότι πιθανών αυτή να υπάρξει. Ωστόσο, δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν ο πρώην δήμαρχος να ανακοινώνει συνεργασία με τον κ. Καλούδη το αργότερο έως τον Φεβρουαρίου του 2023.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας, μαζί του ήταν ο Σπύρος Βλάχος, ο Μάχος Βασιλάκης, η Άντζυ Καραδακάρη, ο Κώστας Γκούσης, ο Νίκος Φοίβος Καλουδης  (γιος του), ο Κώστας Κασίμης και η Μαρία Ροδίτη. Οι τρεις πρώτοι είναι δημοτικοί σύμβουλοι.

Παράλληλα, ο ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σπ. Βλάχος  απάντησε στην ερώτηση για την επιλογή του χρόνου της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Καλούδη, θα αλλάξει και όνομα, με το νέο χρόνο. 

“Θέλουμε να συνδιαμορφώσουμε ένα πλαίσιο λειτουργίας ενός δημοκρατικού πεδίου για τον κεντρικό Δήμο. Είναι μια κίνηση στην οποία θα συσπειρωθεί και από άλλον δημοκρατικό κόσμο απέναντι στον κοινωνικό πολιτικό και αυτοδιοκητικο συντηρητισμό της κ. Υδραίου. Είμαστε αντίθετοι σε οτιδήποτε οπισθοδρομεί την Κέρκυρα”, σημείωσε μεταξύ των άλλων ο κ. Σπ. Βλάχος

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!