Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Απίστευτο! Δε μπορούσε να περάσει ασθενοφόρο από οχήματα στο Καμπιέλο – Προπηλάκισαν τους διασώστες

Ένα απίστευτο και θλιβερό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Καμπιέλο, όταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έπρεπε να προσεγγίσει σημείο της περιοχής για περιστατικό με ηλικιωμένη γυναίκα. Οι διασώστες ήταν αδύνατον να περάσουν λόγω των σταθμευμένων – και όχι μόνο- οχημάτων και το άφησαν σε σημείο που έκλεινε για λίγο έξοδο οχημάτων, με σκοπό να παραλάβουν αμέσως ένα σοβαρό περιστατικό.

Κατα την επιστροφή τους προπηλακίστηκαν και ήρθαν αντιμέτωπη με απάνθρωπη συμπεριφορά, την ώρα που προσπαθούσαν να σώσουν μια ζωή!

Η διοίκηση του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ καταγγέλλει τέτοιες συμπεριφορές ενώ ζητά από της Αρχές για μια ακόμη φορά να μεριμνήσουν για τηβ απρόσκοπτη έλευση οχημάτων ανάγκης.

Η ανακοίνωση 

Χθες 19/09/22 και περί ώρα 14:00 το τηλεφωνικο κεντρο του ΕΚΑΒ δέχτηκε
κλήση για ηλικιωμένη γυναίκα που έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής φροντιδας στην περιοχή του Καμπιελου και επί της οδού Σοφοκλέους Δούσμανη στο βόλτο του Κοκκίνη.
Ενας σταθμός μας μετέβη άμεσα στο σημείο και για ακόμα μία φορά υπήρχε α- δυναμία προσέγγισης και στάθμευσης λόγω σταθμευμένων οχημάτων καθώς και φορτηγού από συνεργείο εργατών.
Το πλήρωμα αναγκαστικά και δίνοντας προτεραιότητα στην ανθρώπινη ζωή που βρισκόταν σε κίνδυνο στάθμευσε μπροστά από το βολτο του Κοκκίνη και έσπευσε προς βοήθεια και μεταφορά της γυναίκας στο ασθενοφόρο.
Κατά την επιστροφή του πληρώματος με την ασθενή το πλήρωμα προπηλακίστηκε από παρευρισκόμενους που ανέμεναν να περάσουν και χλευάστικαν από εργάτες με φορτηγό όχημα πού βρισκόταν παρκαρισμένο στο σημείο λέγοντάς τους να τους αγοράσει η μάνα τους και ο πατέρας τους πρόβατα διότι έκλεισαν την δίοδο. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης διέλευσης και προσέγγισης οχημάτων έκτακτης ανάγκης επί της οδού και για ένα θέμα που έχουμε τονίσει επανειλημμένως.
Καταδικάζουμε δε τον προπηλακισμό του πληρώματος και την απρεπή συμπεριφορά των παρευρισκομένων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!