Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ασφαλτόστρωση στη Λ. Αλεξάνδρας από την Τετάρτη 01/06

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στην πόλη της Κέρκυρας. Την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022, ξεκινούν  οι εργασίες  ασφαλτόστρωσης στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας»,  από την  συμβολή της με την «Μητροπολίτου Μεθοδίου», μέχρι την Κολόνα του «Ντούγκλα»

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών η οδός θα είναι κλειστή. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ) Oι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, απευθύνουν έκκληση προς τους ιδιοκτήτες των σταθμευμένων οχημάτων στην οδό να τα απομακρύνουν άμεσα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι εργασίες.

Προς διευκόλυνση των διερχομένων, με σκοπό την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας και την ασφαλέστερη χρήση του οδικού δικτύου, έχει τοποθετηθεί η κατάλληλη αναγκαία κατευθυντήρια σήμανση και το κοινό καλείται απαρέγκλιτα να ακολουθήσει τις οδηγίες σχετικά με τη στάθμευση στο δρόμο αυτό, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.  

Να σημειώσουμε ότι  παράλληλα με την ασφαλτόστρωση της θα πραγματοποιηθεί και κλάδεμα των δέντρων που βρίσκονται στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρα»

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!