Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

ΚΕΡΚΥΡΑ – Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στο κέντρο της πολης, μια γυναίκα περίπου 50 ετών. Άγνωστος είναι ο χρόνος που απεβίωσε, ωστόσο εικάζεται πως δεν έχει παρέλθει 24ωρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μάλλον  από γειτονες. Η σορός της μεταφέρεται αυτήν την ώρα στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται αύριο Παρασκευή να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αιτία του θανάτου της. Η γυναίκα δεν έχει παιδιά ενώ ο αδερφος της ζει στο εξωτερικό. Η Ι. Τ. διατηρούσε για χρόνια επιχείρηση λιανικού εμπορίου στο κέντρο της πόλης στα Ψαράδικα.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του kerkyrasimera.gr εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους της.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!