Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Καταγγελία για βιασμό ανήλικης – Διάχυτη η πληροφορία, φειδωλή η αστυνομία

Κι ενώ οι φήμες έχουν σκορπίσει από την αρχή της εβδομάδας κυρίως στους μαθητικούς – σχολικούς κύκλους, η αστυνομία έως τώρα τηρεί σιγή ιχθύος, δεδομένου της ευαισθησίας της υπόθεσης.

Ο λόγια για καταγγελία βιασμού σε βάρος μαθήτριας δημοτικού, 12 ετών, από ανήλικο ηλικίας 16 ετών. Αμφότεροι έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα. 
Την υπόθεση διερευνά ήδη η Υποδιευθυνση ασφαλείας μετά την καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού. Το κορίτσι, όπως προβλέπεται, έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή και έχει καταθέσει στους αστυνομικούς που ανέλαβαν την υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικούς κυκλους, ο φερόμενος ως θυτης 16χρονος, νοσηλεύεται στην παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου, δεδομένης της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης. Από την πρώτη στιγμή έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία Κέρκυρας όπου έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!