Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κινητοποιήσεις «προετοιμασίας» των εργαζομένων σε Τουρισμό – Επισιτισμό (video)

Νέα κινητοποίηση διοργανώνεται στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας από πλευράς εργαζομένων στον Τουρισμό και Επισιτισμό, την προσεχή Παρασκευή, όπου θα διανείμουν ξενόγλωσσα φυλλάδια διαμαρτυρίας στους τουρίστες. Θα προηγηθούν και θα ακολουθήσουν κι άλλες κινητοποιήσεις σε Βορρά και Νότο, οι οποίες θα είναι κινητοποιήσεις προετοιμασίας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος ρου Εργατικού Κέντρου Σταμάτης Πελάης, καθώς θα κορυφωθούν στις 16 Σεπτεμβρίου στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο των εργαζομένων στο κέντρο της πόλης.

Στόχος οι αυξήσεις στους μισθούς, επέκταση του επιδόματος ανεργίας, μείωση των τιμών, αλλιώς θα είναι τραγικός ο Χειμώνας.

Οι τρεις κινητοποιήσεις

Παρασκευή παράσταση διαμαρτυρίας με διανομή ξενόγλωσσου υλικού που θα ενημερώνουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι εργαζόμενοι Που τους εξυπηρετούν.  Μάλιστα ο κ.Πελάης ενημέρωσε πως οι τουρίστες τους συμπαραστέκονται γιατί και εκείνοι. Είναι εργαζόμενοι και εκείνοι δίνουν τους δικούς τους αγώνες και εκείνοι αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.

-Το Σάββατο στις 19:00 στον Κόμβο της Μεσογγής

-Κυριακή στις 19:00 συλλαλητήριο στην Αχαράβη έξω από την πρώην AlphaBank  

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!