Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Λακκούβα – κρατήρας στην Επαρχιακή Οδό Πέλεκα – Σιναράδων

Μια λακκούβα κρατήρας “κοσμεί” την επαρχιακή οδό Πέλεκα – Σιναράδων στον Σκάφωνα, η οποία απειλεί διαρκώς τις ζωές των χρηστών του οδικού δικτύου. Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκων στο @kerkyrasimera, ο δρόμος είναι αφώτιστος με αποτέλεσμα κίνδυνος σωματικής βλάβης να μεγιστοποιείται. “Καμία ενέργεια για την επισκευή του δεν έχει γίνει από τον Δήμο ή την Περιφέρεια. Δεν μπορεί μια Εθελοντική Ομάδα να βάζει χρήματα από την τσέπη της για να μπαλώσει τις τρύπες ενώ πληρώνουμε χρυσάφι τα τέλη κυκλοφορίας να είναι οι δρόμοι σε μαύρα χάλια. Οι λακκούβες πολλαπλασιάζονται, οι φθορές διαδέχονται η μία την άλλη και οι οδηγοί πλέον πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι σε κάθε χιλιόμετρο παίζουν τη σωματική τους ακεραιότητα κορώνα γράμματα”, αναφέρουν στην καταγγελία, με μαρτυρίες πολιτών να δηλώνουν πως τα οχήματα τους έχουν καταστραφεί από τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες που εντοπίζονται στο οδόστρωμα και που είναι αναγκασμένοι να διασχίζουν καθημερινώς.
“Δυστυχώς, δεν είναι το μόνο επικίνδυνο σημείο. Σχεδόν όλο το οδικό δίκτυο πάσχει από συντήρηση και μάλιστα ουσιαστική, καθώς τα τελευταία χρόνια δε γίνονται εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις, αλλά μπαλώματα με λίγη άσφαλτο, που με την πρώτη βροχή διαλύονται.
 Κάντε κάτι πριν είναι αργά..
Η Κέρκυρα δεν είναι μόνο η πόλη αλλά και τα χωριά της”, καταλήγουν στην καταγγελία τους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!