Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το “Χαμόγελο” από τους μαθητές του Λυκείου Αγρού

Θέση απέναντι στο επικείμενο κλείσιμο του σπιτιού του “Χαμόγελο του Παιδιού” παίρνουν (και) οι μαθητές του Λυκείου του Αγρού, οι οποίοι καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 22 του μηνός έξω από τη νομαρχία!

 

Η ανακοίνωση μαθητών – μαθητριών

 

ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Οι μαθητές του Λυκείου Αγρού πληροφορούμενοι από συμμαθητές/τριες μας που ζουν στο “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” για το κλείσιμο του στη Βόρεια Κέρκυρα και τη μεταφορά τους σε άλλα μέρη και σχολεία της Ελλάδας ανακοινώνουν τα ακόλουθα:

  1. Δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στο κλείσιμο του << ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ >> στην Κέρκυρα και την οργή μας για την υποχρεωτική μετακίνηση των συμμαθητών μας και φίλων μας σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Η απόφαση αυτή είναι κακοποιητική για τον ψυχισμό τους και τον δικό μας ψυχισμό. Αποτελεί μια βίαιη μεταβολή των δεδομένων των ανθρώπινων και εκπαιδευτικών δεδομένων μας που δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί.
  2. Απαιτούμε από ΟΛΟΥΣ τους υπεύθυνους ( κυβέρνηση , βουλή , περιφέρεια , δήμο ) και τη διοίκηση του ιδρύματος να ακυρώσουν την απόφαση για το << ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ >>. Αρκετά χαμόγελα μας στερεί το εκπαιδευτικό σύστημα , δεν θα στερηθούμε και αυτό των συμμαθητών μας.
  3. Μπαίνουμε μπροστά για να κλείσει ο δρόμος του χωρισμού. Αποφασίζουμε γι’ αυτό μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στην Αντιπεριφέρεια Κέρκυρας ( πρώην Νομαρχία ).
  4. Καλούμε όλη την Κέρκυρα να πάρει αποφάσεις συμμετοχής στη συγκέντρωση. Καλούμε ιδιαίτερα να αποφασίσουν συμμετοχή τους συμμαθητές μας ΟΛΩΝ των σχολείων της Κέρκυρας, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους καθηγητές και τους δασκάλους.

Διαβάστε ακόμα: Επιστολή διαμαρτυρίας για το Χαμόγελο από τους Συλλόγους γονέων και Κηδεμόνων Βόρειας Κέρκυρας

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ << ΧΑΜΟΓΕΛΟ >> ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!