Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στολίστηκε το “ευχόδεντρο” από μαθητές που χάρισαν φιλιά, χαμόγελα και αγκαλιές στη Δήμαρχο (video)

Ίσως η πιο συγκινησιακά φορτισμένη δράση πραγματοποιήθηκε το οποί της Παρακευής στο Μαράσλειο μέγαρο, εκεί που δεκάδες μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου και του Σχολείου Κοντοκαλίου, έγραψαν τις ευχές τους και με αυτές, στόλισαν το δέντρο έξω από το Μαράσλειο, με την βοήθεια της Δημάρχου Μ. Υδραίου. Όλα ήταν σε αφθονία. Ο χορός των παιδιών, τα χαμόγελα τους, η λάμψη στα μάτια τους, τα κεράσματα, τα δώρα που μοίρασε η Δήμαρχος, τα γλυκά – κεράσματα, οι ευχές αλλά κυρίως, οι αγκαλιές και τα φιλιά που απλόχερα, χωρίς καμία τσιγκουνιά και καμία διάκριση, έδωσαν στη Δήμαρχο για το πρωινό που τους χάρισε, έξω από τις σχολικές αίθουσες. 

Η δήμαρχος, εμφανώς και εκείνη συγκινημένη γι αυτή την διαφορετική δράση που γίνεται για πρώτη φορά επί δημαρχίας της, απόλαυσε τις στιγμές μαζί τους όσο τίποτα, όπως παραδέχθηκε ενώ δήλωσε πως σήμερα με τα αγγελικά πρόσωπα τους, τις ευχές τους και τις αγκαλιές τους, έτσι να είναι κάθε μέρα, με ευτυχία στις ζωές τους και στις οικογένειες τους. Χρόνια πολύ, καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο”, κατέληξε στις δηλώσεις της. Παρόντες αντιδήμαρχοι, στελέχη του Δήμου, η Πολιτική Πορστασία που βοήθησε στον στολισμό και σαφώς, οι εκπαιδευτικοί των σχολείων!

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!