Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Συγκεντρωτικό κρουσμάτων κορωνοϊού σήμερα (23/07)

Αναμενόμενη η καταγραφή κρουσμάτων covid-19 τουριστών και στην Κέρκυρα, δεδομένης της καλοκαιρινής σαιζόν που ήδη έχει ανοίξει επισήμως από την 1η Ιουλίου. Έτσι, σχεδόν καθημερινώς καταγράφονται στο νησί επιβεβαιωμένα κρούσματα τα οποία οδηγούνται στο ξενοδοχείο αναφοράς, καθώς πρόκειται για ελαφριές περιπτώσεις, που στην πλειονότητά τους δεν χρειάζονται νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Ενδεικτικό της κατάστασης, είναι η χθεσινή ημέρα (Τετάρτη) όπου στην Κέρκυρα έως αργά το βράδυ καταγράφηκαν έξι κρούσματα κορωνοϊού. Αρχικά η είδηση ήρθε για δύο Γάλλους που έκαναν το τεστ στο λιμάνι, στη συνέχεια δύο Βρετανοί που διέμεναν στον Κάβο και το τεστ έγινε στο αεροδρόμιο ενώ αργά το βράδυ δύο Ρουμάνοι βγήκαν θετικοί στο τεστ οι οποίοι έμεναν σε ξενοδοχείο στο Κανόνι και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο αναφοράς. Συνολικά, στο ξενοδοχείο αναφοράς έως τώρα υπάρχουν 8 κρούσματα συνολικά.

Μία γυναικά από την Ρουμανία (ο άντρας της είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ο οποίος είναι καλύτερα στην υγεία του), τρία  άτομα από την μαρίνα Γουβιών (το ένα θετικό κρούσμα) και άλλοι 4 που μεταφέρθηκαν χτες.

Τέλος στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας νοσηλεύεται μια 74χρονη από την Αλβανία η οποία είναι θετικό κρούσμα και σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!