Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σχεδόν 50.000€ συγκεντρώθηκαν για την θεραπεία της Κερκυραιας μαθήτριας – Η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ

Σχεδόν 50.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν από την κοινωνία της Κέρκυρας για την μαθήτρια του δημοτικού Μπενιτσών για τις ανάγκες της θεραπείας της στο εξωτερικό. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Κερκυρα ανταποκρίνεται σε πολίτες του νησιού και κυρίως σε μικρά παιδιά που δίνουν την μάχη τους για να κρατηθούν στη ζωη! 
Ετσι, με αφορμή αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα για την Κερκυραία μαθήτρια, η διοίκηση του Συλλόγου Δασκάλων Κέρκυρας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ευχαροστωντας γι αυτήν την αλληλεγγύη.

«Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κέρκυρας με την παρούσα επιστολή θα ήθελε εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της μαθήτριας της Ε΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μπενιτσών. Εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για τη συγκινητική ανταπόκριση και την προσφορά ολόκληρης της κερκυραϊκής κοινωνίας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε αναγνωρίζοντας την συμβολή μαθητών/τριων, εκπαιδευτικών, πολιτών, φορέων και σωματείων στην επιτυχία της συγκέντρωσης 48.394,60 ευρώ για την οικογένεια.

Το σωματείο μας ανέλαβε την παραπάνω πρωτοβουλία γνωρίζοντας τις δυσκολίες των λαϊκών οικογενειών που βρίσκονται αντιμέτωπες με οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας.  Με αυτόν τον τρόπο θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε την οικογένεια της μικρής Μαριάννας στον μεγάλο αγώνα που δίνει, εκτιμώντας ιδιαιτέρως την ανθρωπιά, την κοινωνική προσφορά και την έμπρακτη αλληλεγγύη των συμπολιτών μας.

Ευχόμαστε η δοκιμασία που περνά η Μαριάννα να είναι η τελευταία, να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι της  και το μέλλον να της χαρίσει υγεία, πρόοδο και ευτυχία»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!