Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Τροχαίο στου Τζάβρου που θυμίζει ταινία φαντασίας (φωτο- video)

Σκηνές από ταινία φαντασίας θυμίζει το τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 στην περιοχή Τζάβρου. Οδηγος  ΙΧ αυτοκινήτου (smart) που κινούταν κανονικά στη λωρίδα του δεξιά στην έξοδο από την πόλη, εμβολίστηκε όταν άλλο ΙΧ εξήλθε από το πάρκινγκ του σουπερ μαρκετ μετά τα φανάρια στην έξοδο της πόλης.


Το smart τούμπαρε και καθώς παρέμεινε ανάποδα στη μεση του δρόμου, οδηγός δίκυκλης μηχανής καρφώθηκε μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο, ευτυχώς στην πλευρα του συνοδηγού. Την ίδια ώρα, ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα διέφυγε με κατεύθυνση προς πόλη και αναζητείται από το σύνολο των δυνάμεων της Αστυνομίας.

Αστυυνομικοι και πυροσβεστική έφεραν σε όρθια θέση το αυτοκίνητο μικρού κυβισμού το οποίο διαλύθηκε. Άγιο είχε ο οδηγός που γλίτωσε χωρίς να φέρει καν εκδορές. Ο οδηγός της μηχανής, που φορούσε κράνος, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομειο της Κέρκυρας με ασθενοφόρο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ελαφρώς τραυματισμένος.

Αυτήν την ώρα (20:20) δυνάμεις της Πυροσβεσικη πλένουν το δρόμο ενώ υπάρχει ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο που ρυθμίζεται από την Τροχαια.

Ο οδηγός, που σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους είναι μεγάλος σε ηλικία, αναζητείται καθώς υπάρχουν περιγραφές του από αυτόπτες μάρτυρες.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!