Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

ΚΚΕ: Απο 24-27 Ιουνίου το 21ο Συνέδριο του κόμματος

Tο 21ο Συνέδριο του Κόμματος θα διεξαχθεί από τις 24 ως τις 27 Ιουνίου 2021.

Όπως ενημερώνει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος:

           ” Την Πέμπτη 24 Ιουνίου, στις 7.30μμ, στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση του 21ου Συνεδρίου. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και θα ακολουθήσει διεθνιστικό μουσικό πολυθέαμα. (Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις και θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα.)

            Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στις 9.00π.μ οι εργασίες του 21ου Συνεδρίου θα συνεχιστούν στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27 Ιουνίου.

            Τα θέματα του Συνεδρίου με βάση το καταστατικό του κόμματος είναι τα εξής:

α) Ο απολογισμός δράσης της ΚΕ και όλου του Κόμματος από το 20ο προς το 21ο Συνέδριο, οι βασικές εκτιμήσεις για τις διεθνείς και εγχώριες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις της περιόδου, η κατάσταση του εργατικού – λαϊκού κινήματος και τα καθήκοντα του Κόμματος έως το 22ο Συνέδριο.

β) Η εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

            Στο 21ο Συνέδριο, όπως έγινε και σε όλες τις εσωκομματικές διαδικασίες που προηγήθηκαν, θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προστασίας εξαιτίας της πανδημίας”.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!