Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κλείνει για την τελευταία φάση των εργασιών το Αεροδρόμιο Κέρκυρας

Κλείνει ξανά, για την τέταρτη και τελευταία φάση των εργασιών,  το αεροδρόμιο της Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, θα κλείσει για 14 ημέρες από τις 16 έως και τις 29 Ιανουαρίου, προκειμένου να συνεχιστούν οι απαιτούμενες εργασίες αναμόρφωσης και ανακατασκευής του διαδρόμου. Σύμφωνα με την Fraport Greece,το συγκεκριμένο έργο θα έχει ως αποτέλεσμα τη δυνατότητα εξυπηρέτησης όχι μόνο μεγαλύτερων αεροσκαφών αλλά και αυξημένου αριθμού πτήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κόβουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα με motocross σε τέσσερις πίστες. Εκκίνηση 21 Ιανουαρίου από Κέρκυρα

Λόγω της αναστολής λειτουργίας του διαδρόμου, πτήσεις δεν θα πραγματοποιούνται το παραπάνω διάστημα, με εξαίρεση τις αεροδιακομιδές από ασθενοφόρα ελικόπτερα. Η αεροπορική διασύνδεση του νησιού θα επιστρέψει σε κανονικότητα από το πρωί της Τρίτης 30 Ιανουαρίου.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!