Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κοπή πίτας από την Ένωση Εστίασης Κέρκυρας

Τα μέλη της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας στις 26/2 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου του Corfu Palace έκοψαν την πρωτοχρονιάτικης πίτα τους και τόνισαν τη σημασία της γαστρονομίας, του τουρισμού και του πολιτισμού.

Στην κοπή μίλησαν οι Αντιδήμαρχοι Χρ. Τόμπρου, Π. Βαρούχας , ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων Σ. Μωραϊτης , ο Μ. Βούλγαρης – Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, δύο εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Νεκτάριου Κέρκυρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστίασης Ν. Βεργέτης , ο Κ. Κιτσάκης Πρόεδρος του ΟΕΒΕΚ και ο A. Μπολοβίνος ο οποίος μίλησε για την διαδικτυακή σελίδα της Ένωσης.

 

 

O Πρόεδρος της Ένωσης Εστίασης Ν. Βεργέτης ενημέρωσε για τις δράσεις και το site που στήθηκε για την Ένωση ενώ οι ομιλητές ευχήθηκαν για ένα καλό έτος για τον τουρισμό στην Κέρκυρα που θα ικανοποιήσει τον ”ουρανίσκο” όλων των τουριστών.

 

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΡΔΑΡΑ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!