Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΡΙΚΕΤ

Κρίκετ: Φινάλε της φάσης των ομίλων Νέων Ανδρών/Γυναικών

Στο κλειστό δημοτικό αθλητικό κέντρο Χαλανδρίου «ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ»  πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (28/7) όλοι οι αγώνες των πανελλήνιων  πρωταθλημάτων κρίκετ  κλειστού χώρου Νέων Ανδρών & Νέων Γυναικών των αντίστοιχων ομίλων της Αθήνας.

Μετά τα αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η  προκριματική φάση των πρωταθλημάτων και έκλεισαν τα τελευταία εισιτήρια συμμετοχής στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί αύριο στο ίδιο γήπεδο για την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδος για το 2021 στις κατηγορίες Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών του indoor κρίκετ.

Ποιες ομάδες προκρίθηκαν  στην τελική φάση

Ως γνωστό τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Νέων Ανδρών & Νέων Γυναικών κλειστού χώρου στο κρίκετ, στην Α΄φάση διεξήχθησαν σε δύο ομίλους, της Κέρκυρας, όπου οι αγώνες έχουν ολοκληρωθεί από την περασμένη εβδομάδα & των Αθηνών, που διεξάγονται σήμερα. Στην τελική φάση προκρίνονται στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, οι δύο πρώτες ομάδες του Α΄ομίλου και ο πρώτος του δεύτερου και στο Νέων Γυναικών, οι πρώτες κάθε ομίλου και η καλύτερη δεύτερη. Στους Νέους Άνδρες από τον όμιλο της Κέρκυρας προκρίθηκε ως πρώτος ο Άτλας και ως δεύτερη η ΓΕΘ. Ωστόσο η ομάδα του Θιναλίου αποσύρθηκε από την τελική φάση, με αποτέλεσμα την θέση της να πάρουν οι Λέοντες, που τερμάτισαν τρίτοι. Από τον όμιλο των Αθηνών προκρίθηκε ο ΑΠΣ ο Πρωταθλητής.

Στις Νέες Γυναίκες  από τον όμιλο της Κέρκυρας προκρίθηκε το Δέκαθλον, που τερμάτισε πρώτο, ενώ το εισιτήριο για την τελική φάση πήρε ως καλύτερη δεύτερη & των δύο ομίλων, η ΓΕΚ. Από τον όμιλο της Αθήνας προκρίθηκε ο ΑΚ Νέου Φαλήρου.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Α ΟΜΙΛΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

Τα αποτελέσματα

ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ- ΑΤΛΑΣ 100-164

ΑΤΛΑΣ-ΛΕΟΝΤΕΣ 132-117

ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ-ΛΕΟΝΤΕΣ 69-72

ΛΕΟΝΤΕΣ-ΓΕΘ 108-111

ΓΕΘ-ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ 95-94

ΓΕΘ-ΑΤΛΑΣ 123-125

 

Η βαθμολογία  (3 Αγ)

ΑΣ ΑΤΛΑΣ  9 βαθμοί

ΓΕΘ  7 β

ΑΠΣ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ  5β

ΑΟΠΚ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ (2 αγ) 2β

 

Β ΟΜΙΛΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)

Τα αποτελέσματα

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ-ΑΠΣ ΔΙΑΣ 74-73

ΑΠΣ ΔΙΑΣ-Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 55-186

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ-ΑΠΣ ΔΙΑΣ 67-64

 

Η Βαθμολογία  (2 αγ)

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 9 βαθμοί

ΑΠΣ ΔΙΑΣ 3 βαθμοί

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α ΟΜΙΛΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

Τα αποτελέσματα

ΓΕΚ- ΚΓΣ 149-115

Το ΔΕΚΑΘΛΟΝ -ΓΕΚ 135-119

ΚΓΣ-ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ 104-107

 

Η βαθμολογία (2 αγ)

ΑΟΠΚ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ  6 βαθμοί

ΓΕΚ  4 β

ΚΓΣ  2 β

 

Β ΟΜΙΛΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)

Τα αποτελέσματα

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ-ΑΚ Ν. ΦΑΛΗΡΟΥ 78-79

ΑΠΣ ΔΙΑΣ- Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 44-42

ΑΚ Ν. ΦΑΛΗΡΟΥ-ΑΠΣ ΔΙΑΣ 156-70

 

Η βαθμολογία ( 2 αγ)

ΑΚΝ ΦΑΛΗΡΟΥ  6 βαθμοί

ΑΠΣ ΔΙΑΣ  4β

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ  2β

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Ο καλύτερος 2ος του Α’ και Β’ Ομίλου όπως προκύπτει από τις βαθμολογίες των αγώνων είναι η Γ.Ε.Κ. με ΝRR +2,32 και προκρίνεται στη τελική φάση για τις 31/07 μαζί με τις ομάδες του Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟ και Α.Κ.Ν. ΦΑΛΗΡΟ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!