Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΑΣΥ Β. Κέρκυρας: Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο

Τα συγχαρητήρια της έδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Βόρειας Κέρκυρας καθώς ο Κερκυραϊκής καταγωγής ολυμπιονίκης, έκανε περήφανη την πατρίδα του κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με μία εκπληκτική κούρσα στο μονό σκιφ κατακτώντας την 1η θέση και πετυχαίνοντας Ολυμπιακό ρεκόρ.

Η ανακοίνωση

Η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Βόρειας Κέρκυρας συγχαίρει τον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μονό σκιφ των ανδρών στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Ένα μετάλλιο που ήρθε ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα και με την επίτευξη νέου Ολυμπιακού ρεκόρ. Το μετάλλιο αυτό είναι το πρώτο της χώρας μας στο Τόκυο και το πρώτο χρυσό για την ελληνική κωπηλασία σε όλη την ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων. Η διάκριση του Στέφανου Ντούσκου αποκτά ιδιαίτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τις δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας του αθλητή. Συγχαρητήρια στον προπονητή και στην οικογένειά του στα Ιωάννινα και την Κασσιόπη.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!